Kullan ja hopean osto

Ostamme jalometalleja: kultaa,hopeaa, platinaa ja palladiumia

Ostamme kultaa kaikissa muodoissa ja kaikenlaisia eriä, isoja ja pieniä. Ostamme kultakoruja, kultaharkkoja, romukultaa, hammaskultaa sekä leimaamattomia kulta-ja jalometallituotteita. Maksamme kullasta reaaliaikaisen hinnan käteisellä, isommat summat maksamme aina tilille.

Asiantuntevaa antiikki-ja kultakauppaa vuodesta 1996

Vuosien kokemus ja ammattitaito niin jalometalleista kuin jalokivistä, alan ammattilaisten ansaittu luottamus sekä tyytyväiset asiakkaat ovat tae luotettavalle palvelullemme.

Suomalaisena, täysin kotimaisessa omistuksessa olevana yrityksenä maksamme kullasta todellisen hinnan ilman piilokuluja. Meillä asiointi on luotettavaa ja turvallista. Tavoitteenamme on tarjota sinulla aina hyvää, henkilökohtaista palvelua.

Myytävää kultaa ja hopeaa ovat korut, sormukset ja muut kulta- ja hopeaesineet

Kulta- tai hopeakoru tai -esine voi olla vanha rikkoontunut tai uusi käyttämätön. Voit antaa esineen arvioitavaksemme, jonka perusteella teemme mahdollisen ostotarjouksen. Ostotarjoushintaan vaikuttaa pitoisuuden ja määrän lisäksi muun muassa korun kunto, korussa olevat timantit, muut jalokivet tai korukivet, sekä se, meneekö koru kunnostuksen kautta myyntiin sellaisenaan vai sulatetaanko materiaali. Arvokkaamman yksittäisen tuotteen voimme ottaa myyntitilille (komissiomyynti).

Voit tuoda tarkistettavaksi myös sellaiset korut, joista et ole varma ovatko ne jalometallia. Osaamme erottaa ne aidosta materiaalista.

”Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa, mutta maksamme siitä mikä on. ”

Ostamme kultaa ja muita jalometalliesineitä

 • timantti- ja jalokivikoruja
 • kulta-, hopea- ja platinakoruja
 • design-ja brändikoruja
 • harkot, laatat ja kolikot
 • hopea-aterimia
 • hopeisia kahvikalustoja
 • romukultaa ja romuhopeaa
 • hammaskultaa

Kullan myynti kanssamme on helppoa ja turvallista

Jos haluat meiltä ostotarjouksen kultakoruille tai muille jalometalliesineille, toimi näin:

 1. Ota yhteyttä sten(at)kiertokaluste.com tai tule liikkeeseemme, Eerikinkatu 25, 20100 Turku tai alla olevalla painikkeella.
 2. Arvioimme erän ja teemme sinulle ostotarjouksen. Teemme suuren osan arvioista odottaessa.
 3. Voit toimittaa kultaerän meille turvallisesti myös postivakuutettuna lähetyksenä, vakuutusarvo 1 – 5000€. Jos päädyt lähettämään koruja, ilmoitathan tästä etukäteen, niin annamme tarkempia lisäohjeita. Arvokkaammissa erissä ota yhteyttä, niin löydämme yhdessä meille molemmille soveltuvan ratkaisun.
 4. Kun hyväksyt tarjouksemme, maksamme sinulle heti käteisellä tai halutessasi tilillesi. Huomattavat summat maksamme aina tilisiirtona.
 5. Muistathan ottaa liikkeeseen mukaan henkilöllisyystodistuksesi.

Kullan kierrätys on ekoteko

Kaikki ostamamme jalometalli päätyy kierrätykseen. Rikkinäiset sekä muuten vaurioituneet korut sulatamme ja lähetämme puhdistettavaksi. Puhtaasta kullasta tehdään taas uusia koruja sekä muita kultaesineitä. Ehjät sekä kunnostus kelpoiset korut, joilla on kysyntää, palautamme alkuperäiseen loistoonsa ja myymme edelleen koruina.

Kultapitoisuuden arviointi

Kullan ja hopean hintaan vaikuttaa sen määrä ja pitoisuus. Puhtaan kullan tai hopean päivitetty ja ajantasainen maailmanmarkkinahinta löytyy esim. www.kitco.com -verkkosivuilta.
Kultaesineet eivät yleensä ole puhdasta kultaa. Puhdasta kultaa symboloi leima 9999 tai karaattimäärä 24 K. Suomessa myytävät kultakorut ovat pääsääntöisesti 14 karaattia (585/1000) eli 58,5 % esineestä on kultaa ja 18 karaattia (750/1000) eli 75 % on kultaa. Kun esine sisältää vähemmän kultaa tai vähemmän karaatteja, kullasta saatava hintakin on pienempi. Lisää kullan leimauksesta voit lukea www.leimat.fi -sivustolta.

Ostamme antiikki- ja designkoruja

Aina korua ei kannata myydä romukultana eli raaka-aineena. Antiikki- tai designkoru on esineenä arvokkaampi kuin sen kullan hinta painossa mitattuna. Esimerkiksi Kupittaan Kullan suunnittelijan Elis Kaupin hopeakorun arvo on moninkertainen sen hopean määrästä laskettuun arvoon nähden.

Jälleenmyyntiin soveltuvista hyväkuntoisista tai kunnostuskelpoisista koruista maksamme lisähintaa korun ja mallin jälleenmyyntiarvon mukaan. Otamme luonnollisesti ostotarjouksessamme huomioon myös timantit ja muut jalokivet. Meillä esineidesi ostoarvoon vaikuttavat muun muassa design, brändit (Cartier, Tiffany, Bulgari, Lapponia, Kalevala Koru, Tapio Wirkkala, Elis Kauppi, Liisa Vitali, Bertel Gardberg, Pekka Piekäinen jne.) ja kysyntä.

Kullanarvoista tietoa. Soita ja kysy lisää!